Тимошенко продовжує наполягати, що погодиться на будь-які варіанти місії Кокса-Кваснєвського

8 Листопада 2013, 18:43

"Вона свою позицію озвучила: вона погодиться на будь-яку пропозицію місії Кокса-Кваснєвського"​​, – сказав Плахотнюк, відповідаючи на питання про позицію екс-прем'єра щодо законопроекту про вирішення її питання, який підготує парламентська робоча група, де більшість отримали провладні депутати.

"Як я розумію, результати роботи робочої групи у Верховній Раді також будуть обговорюватися і за участю Кокса-Кваснєвського. Тому не можна говорити, чи погодиться вона на пропозицію робочої групи. Вона погодиться на будь-яку пропозицію місії Кокса-Кваснєвського"​​, – додав він.

Водночас, коментуючи візит місії, Плахотнюк зазначив, що нових варіантів вирішення питання звільнення екс-прем'єра Кокс із Кваснєвським не пропонували.

"Наскільки я зрозумів, нових конкретних варіантів поки не пропонувалося", – сказав Плахотнюк.

Нагадаємо, раніше Андрій Кожем'якін повідомив, що комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності збереться на позачергове засідання у понеділок, 11 листопада, щоб розглянути пропозиції, які напрацює тимчасова робоча група щодо законопроекту про лікування Тимошенко. 

Як відомо, Верховна Рада 8 листопада створила робочу групу, що працюватиме над доопрацюванням законопроектів щодо лікування ув'язнених за кордоном. В ній опозиціонери отримали 5 місць, регіонали – 13.