Пасажири скасованих через туман рейсів влаштували протест в аеропорту “Київ”

26 Жовтня 2013, 14:58

Зазначається, що ранкові рейси в Кутаїсі (Грузія) і Тревізо (Італія) не були відправлені. Пасажирам пояснили, що рейси скасували у зв'язку з погодними умовами і пообіцяли відправити їх згодом іншими літаками.

У той же час вдень, коли почалася реєстрація на інші рейси компанії Wizz Air, зокрема, на Дортмунд (Німеччина), пасажири кутаїського і тревізовского рейсів почали перешкоджати реєстрації, вимагаючи відправити їх.

За інформацією кореспондента "5 каналу", представники компанії заявили, що мають право скасовувати рейс, а пасажирам запропонували місця в готелях, безкоштовне бронювання на інший рейс, або ж повернення коштів.

Пасажири скасованих рейсів скупчилися біля стійок реєстрації і заявили, що не покинуть аеропорт. 

Разом з тим, прес-служба авіакомпанії підтвердила, що через несприятливі погодні умови (туман) були затримані рейси Любек – Київ, Софія – Київ, Анталія -​ ​Київ, скасовані: Київ – Лутон, Тревізо – Київ, Київ – Кутаїсі – Київ, Донецьк – Кутаїсі – Харків.

"Пасажирам запропоновано все необхідне обслуговування: розміщення в готелі, харчування, можливість перебронювання на інший рейс без доплати або ж повернення коштів. Авіакомпанія і агенти з наземного обслуговування докладають всіх зусиль для того, щоб мінімізувати наслідки. Візз Ейр Україна приносить свої вибачення пасажирам, плани яких були порушені внаслідок складних погодних умов", – йдеться у повідомленні.

"Безпека наших екіпажів і пасажирів залишається нашим головним пріоритетом", – підкреслює прес -служба Wizz Air.

Як раніше повідомлялося, зранку через сильний туман в аеропорту "Київ" затримали низку авіарейсів. Окремі з них були переведені до аеропорту "Бориспіль".