У Донецьку затримали міліціонерів, які змушували жінку продавати наркотики

25 Вересня 2013, 15:53

«Оперуповноважені одного з райвідділів міліції змушували жінку збувати наркотичний засіб «канабіс», погрожуючи ув’язнити її за зберігання наркотиків. Вони намагалися налагодити постійний збут наркотичних речовин для отримання від покупців грошової винагороди за не притягнення до кримінальної відповідальності. В результаті незаконної діяльності зловмисники отримали майже 30 тис. грн від трьох громадян», – йдеться у повідомленні.

Відомості про данні факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, зберігання чи збут наркотичних засобів) КК України.

Міліціонерам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялось, наприкінці липня у місті Нова Каховка на Херсонщині працівники СБУ і прокуратури затримали двох співробітників відділу із боротьби з незаконним обігом наркотиків, підозрюваних у торгівлі забороненими речовинами.

На початку липня у Запоріжжі також затримали оперуповноваженого підрозділу боротьбі з незаконним обігом наркотиків за продаж наркотичних речовин.

Читайте також: Наркотрафік.ua. Україна стає важливим "портом" для наркомафії