Рольові ігри слуг народу

VIP-хроніки
8 Жовтня 2013, 15:54

Випустивши отруйні пари гніву на журналістів та фотографів зі свого депутатського котла, слуги народу миттєво забули, що їх ворог все ще живий, і його варто остерігатися.

 

 

Ані обіцяної скляної стіни на балконі для преси, ані навіть сітки над головою Стояна, який боїться бути травмованим важким тупим фотоаппаратом, не з’явилось.

 

Ба більше, народні обранці наче зірвалися з ланцюга і почали поводитись підкреслено розв’язно. Немов намагаються спровокувати пресу на негідні вчинки.

 

Але дарма. Українські журналісти не в тім’я биті, а тому найбільше на що можуть розраховувати слуги народу, це на здоровий сміх який продовжує життя. Бо сміятися і жартувати з них можна безконечно. Вони як ніхто для цього надаються.

 

Взяти хоча б їх вміння одягатись. Шкіряна спідниця  від регіоналки Олени Бондаренко тільки чого варта.

 

А нескінчені цьомки-бомки лисих мужиків.

 

 

Можна, звичайно, відвертатися коли суворий в минулому генпрокурор розціловує свого колегу, також не менш суворого в минулому  дядька. Але може це так і має бути…

 

А Петро Симоненко, який замість того, щоб працювати, обирає собі новий холодильник Норд. Цілком можливо, що йдеться не про новий холодильник, а про інвестиції. Вирішив Петро Миколайович численним своїм більшовицьким дітям забезпечити майбутнє і готується інвестувати в «нордичний» бізнес коллеги-регіонала Ландика.

 

А Таїсія Повалій на гальорці з газетою в руках замість дзеркальця і пудри.

 

 

А серйозній нардеп з великою жіночою сумкою.

 

Сюжетів для насолоди більш ніж достатньо.

Головне не замилуватися і не впустити камеру на голову Стояну, бо й справді може бути біда. Олександр Єфремов, до речі, попереджав…

 

 

Читайте також Герман виспалась, Журавський пофарбувався – Верховна Рада стартонула