Депутатська “халява” закінчується — криза б’є по недоторканих

VIP-хроніки
4 Вересня 2013, 15:54

Літні канікули принесли в Раду відчутні зміни. Крім стоянок, яких стало суттєво менше, з депутатів почали ще й дерти більші гроші за їхні улюблені делікатеси та закрили курилки. 

 

 

Відкривши урочисто 3 вересня свою нову третю сесію, народні обранці зненацька зрозуміли, що з президентом Віктором Януковичем до них на перше засідання прийшли ще й деякі інші неприємності. Біда, як то кажуть, одна не ходить. 

 

 

В їдальні Ради подорожчали наїдки. Звісно, не всі. Лише делікатеси. Але… 

Подорожчав осетер, який раніше коштував 76,02 грн за кілограм. Зараз він вартує 91,20 грн. Депутатське меню трохи оновили: з'явилася нова закуска – тигрові креветки за 42,86 грн і кілька сезонних овочевих салатів за 4-6 гривень. 

 

 

Крім того, з Ради забрали курилки. Де тепер куритимуть народні обранці – незрозуміло. Частина з них бігає диміти на вулицю, а частина окупувала туалет в кулуарах на третьому поверсі. Хоча не виключено, що є у них і інше затишне місце. 

 

 

А втім, багато хто переконаний, що курилка скоро знову запрацює, бо жодна заборона в нашій країні та й в Раді зокрема довго не тримається.

 

Читайте також Сексі Фаріон і клоун Богатирьова. Несподівані ракурси жінок-політиків

 

За матеріалами tsn.ua