Колесніков про Каськіва: Він навіть собачої буди в своєму житті не побудував

13 Вересня 2013, 17:11

Колесніков пояснив, що міністерство інфраструктури відмовилось від проекту «Повітряний експрес» у травні 2010 року, оскільки він не міг бути реалізований до Євро-2012.

«Ми відмовились від нього, лише з тієї причини, що як би ми не вмовляли наших будівельників і архітекторів, раніше грудня 2012 він фізично не міг бути побудований», – сказав він.

В той же час Колесніков розкритикував роботу Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, який взяв на реалізацію «Повітряний експрес» та досі «ще жодної рейки  не поклали».

«Це потрібний проект. Каськів (Владислав Каськів-керівник держагенства – ред.) взяв його. Але Каськів навіть собачої буди в своєму житті не побудував. Ну як можна доручати інвестиційні проекти людині, яка взагалі не розуміє про що йде мова?! Чим закінчилося? – Ми загнали під держгарантії 300 мільйонів доларів у Китай, вже ми з вами розмовляємо в вересні 2013 року, – «Повітряного експреса» немає… Агентство взялося, – не побудувало, ще жодної рейки не проклали», – сказав Колесніков.

Читайте також Національні проекти України: здебільшого зловживання, прикриті порожніми обіцянками