Як регіонали пасуть корів і вивчають секс по-східному

VIP-хроніки
5 Липня 2013, 18:35

Останнім часом обранці навіть не ховаються зі своїм бажанням працювати й демонструють усю свою нехіть до роботи з превеликим задоволенням.

Чому? Ну бо їм начхати, що про них думають ті, хто платить їм заробітну плату, себто народ, і всю критику депутати мають у носі. І правильно. Все одно зарплату платити не перестануть. А народ усе стерпить…

Приблизно так, напевно, думає голова бюджетного комітету ВР, президент ФК «Зоря» Женя  Геллер, який, вочевидь, завжди мріяв жити в селі та крутити коровам хвости. Інакше чому б він під час засідань парламенту постійно бавився у гру «Ферма»?

 

 

Схожа проблема і в його колеги по фракції, реґіонала Жені Мураєва: він також більшість робочого часу присвячує грі. Цікаво, чи вистачає в нього часу на захист інтересів своїх виборців з 181 округу на Харківщині? Скоріше за все, ні. Бо гра ж затягує. 

 

 

 

А ось 76-річний реґіонал Леонід Ісаєв, який уже всіх корів за життя повипасав, усі м’ячики позабивав і всі фішки повизбирував, в ігри на робочому місці не грає. Він до них готується. А грати буде трохи згодом. На робочому ж місці під час засідань у парламенті він вивчає «Азбуку задоволення», «Секс по-східному» та «45 дивовижних фактів про секс». Чи то коханку молоду, гарячу завів і вирішив у свої роки ще сивиною трусонути та рекорд поставити, чи то задля загального розвитку підчитує. Щоб знати, що в житті він такого проґавив і за чим варто шкодувати.

 

 

Читайте також Рибак став прадідом, а Добкін татом

 

Використано світлини facebook.com/sodel.vlad , censor.net.ua