В парламенті пахне літом і лінню

VIP-хроніки
2 Липня 2013, 17:45

Усе-таки український парламент не можна вважати законодавцем моди. Тим паче влітку. Хоча тамтешні жителі й можуть собі дозволити вдягатися за останнім писком моди, та жодного оновлення їхніх смаків наразі не спостерігається. 

Народні обранці й так украй рідко тішать громадськість чимось особливим, віднайденим в ексклюзивних колекціях творців моди, а нині взагалі завмерли. Мабуть, перевтомилися.

 

 

Як не крути, але навіть таким трудоголікам, як, скажімо, Ганна Герман, іноді треба відпочивати. Нині вона виглядає вкрай втомленою. Уже досить давно ходить у білому, без жодного натяку на елеґантність і майже не бере участі в навколишніх подіях.

 

Те саме з Юлією Льовочкіною. Усміхатися вона ще має сили, а ось зробити щось із зачіскою – вже ні.

 

Помітна втома й у лавах комуністів. Замість читати Маркса та боротися за права трудящих вони вивчають побрехеньки про колегу Арсенія.

 

 

Це все, що здатне їх утішити. Бо навіть короткі, ледь прозорі сукні колег – і ті не можуть витягти їх з напівсонного стану.

 

 

Трохи краще з реґіоналами.

 

 

Хоча там і далі в моді Dolce&Gabbana, та все ж є надія на «пакращення». Помітні зрушення в підборі аксесуарів.

 

 

Видно, що депутати таки готуються до відпусток і почали випробовувати нові моделі сонцезахисних окулярів. Часто вони їм не зовсім пасують, але це не найгірше, що могло б з ними статися.

 

І вже геть здитиніла реґіоналка Валентина Лютікова, голова підкомітету з питань заробітної плати, індексації та компенсації грошових доходів населення та колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин Комітету з питань соціальної політики та праці. На тлі колег, які потопають у D&G та іншій розкоші її пенал для першачків виглядає вкрай зворушливо.

 

 

Так і хочеться ще пов'язати їй на голову бантик і подарувати чупа-чупс.

 

Читайте також Депутатам чоловікам більш до вподоби блакитні…