Єфремов пояснив, що не всі регіонали голосують за євроінтеграційні закони, бо не встигають добігти до кнопки

6 Вересня 2013, 13:15

«Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті, в якій її немає. У нас немає проблем у взаєминах у фракції щодо голосування за ті чи інші законопроекти», – сказав він, коментуючи те, що ряд депутатів у четвер не голосували за так звані євроінтеграційні законопроекти.

«У нас є лише одне: людський фактор, коли під час голосування депутат або кудись відволікається, або стоїть, розмовляє в залі, або вийшов і спілкується з вами в коридорі. І в цей час не встигає прибігти і натиснути на кнопку», – пояснив Єфремов.

«Не треба нічого придумувати на цей рахунок», – додав він.

Нагадаємо, 4 серпня у кінотеатрі «Зоряний» відбулася зустріч фракції Партії регіонів з президентом, на якій, як заявляли самі регіонали, відбувалася «чоловіча розмова».

Після зустрічі регіонал Володимир Макеєнко запевнив журналістів у тому, що була досягнута домовленість про одностайну підтримку фракцією ПР євроінтеграційних законів у Верховній Раді.

На думку експертів, у Партії регіонів гострих внутрішніх напружень ще більше, ніж в опозиції, але у регіоналів вистачає глузду їх не демонструвати.