Колесніченко нічого нового від Януковича не почув і нічого не запам’ятав

5 Вересня 2013, 10:26

«Нічого нового я не почув і нічого не запам'яталося із зустрічі. А питання, як були, так і залишилися. Нас ніхто не намагався переконувати. Просто президент висловив свою точку зору. А за так звані євроінтеграційні закони і так би всі проголосували, тому що вони потрібні Україні. Але я не розумію, чому це потрібно прив'язувати до Європи», – заявив регіонал Вадим Колесніченко.

З ним згоден його колега Олег Царьов.

«Україні потрібні зміни в законі про прокуратуру (щоб забрати у неї слідство), потрібні закони, що гарантують послаблення в утриманні ув'язнених, тому що так прийнято у всьому світі. І ми б у будь-якому випадку за них голосували, навіть без всякої євроінтеграції», – сказав він.

Нагадаємо, 4 серпня у кінотеатрі «Зоряний» відбулася зустріч фракції Партії регіонів з президентом, на якій, як заявляли самі регіонали, відбувалася «чоловіча розмова».

Після зустрічі регіонал Володимир Макеєнко запевнив журналістів у тому, що була досягнута домовленість про одностайну підтримку фракцією ПР євроінтеграційних законів у Верховній Раді.