В опозиції відчули заколот “російської колони” у фракції ПР

4 Вересня 2013, 13:12

«Лідери заколотників – Шуфрич, Царьов та інші. Всього близько 40 багнетів. Як сказав Томенко, це ті, хто служить не Януковичу і тим більше не Україні, а Путіну та Росії», – пояснив Куренной..

За його словами, «зазначене угрупування оголосило, що голосувати за евроіннеграційні законопроекти не буде».

«Крім того подейкують, що Шуфрич безстрашно став на захист втікача Мельника, звинувативши Главу Мінсдоха Клименко в репресуванні опального ректора-хабарника.

Коротше, у них стало настільки весело, що сьогодні о 16:00 їх чекає рандеву з Януковичем. Він спробує відновити керованість ПР», – пише Куренной.

Він пригадав, що колись Ющенко точно так намагався побудувати фракцію НУНС.

«У нього це не вдалося. Янукович безсумнівно на порядок професійніший менеджер і можливо у нього вийде … Подивимося», – зауважив Куренной.

Як повідомлялось, раніше народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко підтвердив, що сьогоднішня зустріч президента Віктора Януковича з членами фракції ПР відбудеться після обіду в офісі партії.

За словами депутата, на зустрічі обговорюватимуться, в першу чергу, євроінтеграційні питання, а також розробка держбюджету на 2014 рік.

Нагадаємо, 3 вересня голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що виключає вихід з фракції частини депутатів через підтримку ПР євроінтеграційного курсу України.