Колесніченко готується до чоловічої розмови з Януковичем про орієнтацію України

4 Вересня 2013, 12:27

За словами депутата, на зустрічі обговорюватимуться, в першу чергу, євроінтеграційні питання, а також розробка держбюджету на 2014 рік.

Макеєнко виключив, що після засідання фракції її можуть покинути депутати, які виступають проти євроінтеграції України.

"Ні. У нас і раніше були серйозні розмови, чоловічі розмови. Нормальна ситуація для нормальної, серйозної фракції відповідальних людей", – цитує Макеєнка ЛігаБізнесінформ.

У свою чергу регіонал Вадим Колесніченко у спілкуванні з журналістами зазначив, що зустріч з президентом назріла зважаючи на серйозний геополітичний вибір, який робить країна.  

Він зазначив, що частина виборців ПР не підтримує таку зовнішньополітичну орієнтацію, і саме це і обговорять президент і депутати.

На питання журналістів, чи не боїться він вийти із зустрічі з президентом вже не членом фракції Колесніченко сказав, що на нього тиснути "немає сенсу, бо в нього немає бізнесу".

"А взагалі за 7 років роботи фракції до мене претензій не було… З приводу євроінтеграції я висловив свою точку зору, вона солідарна багатьма точкам зору, але про вихід з фракції я не говорив", – сказав регіонал.

Нагадаємо, 3 вересня голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що виключає вихід з фракції частини депутатів через підтримку ПР євроінтеграційного курсу України.