Фото дня. 13 листопада. ДТП за участі Артема Мілевського, протести у Болгарії та інше

13 Листопада 2013, 21:21
  1. У ПАР в результаті лобового зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки загинули 29 людей. Ще 20 отримали травми різного ступеня тяжкості. ДТП сталося біля міста Кваггафонтейн, в ста кілометрах на схід Преторії.
  2. Першою кaнадкой, що зуміла сама нa вeслax переплевти Aтлaнтичий oкeaн, стала Мілен Пакетт. Їй знадобилося чотири місяці, щоб подолати 5 тисич кілометрів
  3. У Бразильському місті Куяба проходять XII Ігри корінних жителів Південної Америки. У змаганнях беруть участь представники 48-ми корінних народів.
  4. Через проливні дощі пыдтопило деякі райони Багдада. Під водою опинилися, зокрема, житлові будинки в кварталах Касир-аль-Абіядх, а також у Баладіяте і Садрі.
  5. В Афганістані більше 20 тонн різних наркотичних речовин, конфіскованих в провінції Кабул за минулі 10 місяців, були знищені в рамках кампанії по боротьбі проти незаконної торгівлі наркотиками.
  6. У Софії студенти спробували окупувати будівлю парламенту, вимагаючи відставки кабінету міністрів. Протестуючі звинувачують уряд у корупції і розкраданнях і вимагають дострокових виборів у законодавчий орган країни.
  7. Артем Мілевський, рухаючись на своєму автомобілі Ferrari по об'їзній дорозі Газіантепа, не впорався з керуванням і на високій швидкості протаранив захисні бар'єри на перехресті. Спортсмен вижив. Експертиза засвідчила, що під час ДТП рівень алкоголю в крові футболіста становив 1,3 проміле