З Києва прибрали Лєніна

VIP-хроніки
11 Березня 2013, 11:00

Принаймні ті, хто ходив молитися до нього на станцію метро «Театральна», вже не матимуть змоги здійснювати свої шаманські ритуали. Лєнін із «Театральної» зник. 

 

 

А що святе місце не буває порожнім, то його відразу замінила всюдисуща реклама. Тепер на місці вождя світового пролетаріату красується, хто б ви думали? Ніколи не вгадаєте. Поштар Пєчкін, кіт Матроскін з коровою, пес Шарік, пташенятко Хтотам і, звичайно, дядя Федір. Мила компанія з підмосковного Простоквашино. 

 

 

Хто вчинив такий акт вандалізму в столичному метрополітені, наразі незрозуміло. Хоча вже зараз із упевненістю можна стверджувати, що без буржуазних націоналістів у цьому ганебному дійстві не обійшлося.

 

 

Хоча можливо, це хитрий рекламний хід молочної компанії, який найімовірніше, виявиться дуже вдалим. Члени компартії, звісно, перестануть вживати її продукцію, але адекватна частина громадян країни, можливо, і зацікавиться нею. 

 

 

А, втім, не можна не зважати, що таке безчинство могли скоїти самі комуністи з метою привернути до себе увагу і розжалобити електорат. Реклама ж бо рушій прогресу.