Радниця Януковича показала коліна

VIP-хроніки
7 Березня 2013, 17:32

Радник президента України – Керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Ставнійчук Марина Іванівна завітала на показ мод в розкішному мережаному платті, яке не лише гарно підкреслює її приваби, а й помітно молодить її. Коли вона так само гарно приходить на роботу в адміністрацію президента то Віктор Федорович мабуть божеволіє від надміру позитивних емоцій і відразу забуває за газ і навіть за Юлю.

Марина Ставнійчук прийшла на показ не сама, а з колегою по президентському цеху. Щоправда вже у від ставці. Ефектна білявка Лариса Мудрак колись також допомагала президентові, але не діючому, а колишньому. Була при Вікторові Ющенку керівником Головної служби інформаційної політики секретаріату президента України, а тепер трудиться на посту заступника голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення? Що теж непогано.

 

Марина Кінах та Ірина Ваннікова, прийшли собі пригледіти обновки одні з найперших

 

Компанію цим двом леді того дня склали ще багато знатних персон жіночої статі, які в більшості своїй припхалися подивитися на творіння українських дизайнерів без своїх коханих половинок. Лише одиниці ризикнули взяти з собою суджених. 

 

Кума Юлі Тимошенко Наталія Ветвицька (ліворуч), на відміну від куми Юлі, не марнує часу на політику тож не погано почувається.

 

Чому так, годі зрозуміти. Чи то новомодні віяння підказують так чинити, чи просто везти нема кого під руку, чи ходити на покази з чоловіками небезпечно? По-перше багато гарних дівчат, які можуть його відбити, а по-друге, навіщо коханому знати скільки коштує новенька сукня оплачена його кредиткою. Хай спить спокійно і береже свої дорогоцінні нерви.

 

Телеведуча Ольга Герасим'юк, скинувши депутатське ярмо, нарешті може собі дозволити потішитись справжніми жіночими радощами…

 

Ведуча Маша Єфросиніна привела на модні покази дочку аби прививати їй добрий смак 

 

Співачка Джамала спочатку втікала від фотографів, але згодом заспокоїлась, зрозумівши, що це безнадійно

 

Олег Скрипка, вбравшись в чорну блискучу куртку, відчуває себе переможцем

 

Юрій Горбунов дуже рідко ходить дивитися на моду без дружини 

 

Депутатка-опозиціонерка Олена Кондратюк прийшла на покази зі своїм чоловіком Олександром Богуцьким. А раптом щось купить та подарує…

 

 Дружина олігарха Губського Євгенія (ліворуч), ще та модниця…

 

Вірні подруги Ірина Геращенко та Тетяна Мокріді

 

Невістка та онука Софії Ротару прийшли пригледіти бабусі нову концертну сукню

 

Екс-невістка президента Ющенка Ліза (ліворуч), тепер розважається виключно з подругами

 

А от золота рибка Яна Клочкова тусується не лише з подругами, а й з синочком Сашком