Влада Харкова просила суд заборонити і комуністам приходити на свято для Януковича

23 Серпня 2013, 10:25

"Міськрада звернулася з проханням заборонити проведення масових акцій і "Свободі", і комуністам. Підстави – абсолютно однакові. Яке рішення ухвалив суд, я поки що не знаю", – повідомили у департаменті.

Нагадаємо, Харківський окружний адміністративний суд заборонив активістам обласної організації «ВО Свобода» проводити пікет на пл. Свободи і велозаїзд на честь Дня державного прапора України 23 серпня, в день приїзду до Харкова Януковича.

Однак свободівці мають намір все одно вийти на пл. Свободи.

«Свободівці не були би свободівцями, якби в день приїзду Януковича не вийшли на площу, щоб висловити своє ставлення до його бездіяльності під час торговельної війни, яку Росія розпочала з Україною. Ми прийдемо на площу. Але якщо державні виконавці зачитають нам рішення суду про заборону, пікет проводити не будемо. Ми законослухняні громадяни», – зазначив активіст партії.

Як відомо, 23 серпня до Харкова приїде президент Віктор Янукович. У місті відбудуться святкові заходи, присвячені 70-річчю визволення від німецько-фашистських загарбників, Дню державного прапора України та Дню міста. У зв'язку з цим облуправління ДАІ звернулося до водіїв із проханням обмежити цього дня виїзд до центральної частини Харкова.

Позначки: