В МЗС вважають, що міліція повинна доступно пояснити російському актору, в яку державу він приїхав

22 Серпня 2013, 18:06

«Ми вважаємо, що правоохоронні органи повинні дати належну оцінку і вжити необхідних заходів не тільки за фактом вчинення Паніним ДТП, але і його абсолютно абсурдним і позбавленим здорового глузду висловлюванням», – сказав він.

«Якщо він не знає, в яку державу він приїхав на гастролі, правоохоронні органи України досить доступно і переконливо можуть йому це пояснити», – підкреслив Перебийніс.

За його словами, те, що дозволяє собі «представник дружнього нам російського народу» на території України, «не вкладається ні в які цивілізовані рамки».

«Прикро, що своїми витівками Панін дискредитує не тільки себе як актора і людину, але і весь російський кінематограф, який також повинен дати оцінку таким діям», – заявив представник МЗС.

Як повідомлялося, російський актор Алєксєй Панін був пасажиром одного з автомобілів, що потрапили у ДТП в Алушті 21 серпня. Він визнав, що перебував в автомобілі, а також підтвердив, що вдарив водія другого автомобіля.

Розповідаючи про те, що трапилося в інтерв'ю «Комсомольській правді в Україні», актор назвав свого опонента «хлопчиком-татарином».

«А ви ж їх знаєте – татар?! Він сам був винен, але захотів отримати від нас грошей, я йому сказав, що давайте, мовляв, якось вирішимо, адже на машині навіть подряпин не було. Але він же хлопчик-татарин, я йому дав трошки по морді, і цим все закінчилося», – коментував ситуацію Панін.

Крім того, на питання журналістів сайту «Крим. Коментарі», чи не боїться він, що його визнають в Україні персоною нон грата, актор відповів: «А я хіба в Україні перебуваю? Я не в Україні, я в Криму! Я прошу вибачення, запитайте у будь-якого кримчанина, чи вважає він себе українцем? Тільки кримцю не кажіть, що він українець! Ви бачили хоча б одного кримчанина, який любить Україну?».