У серпні найбільше учасників е-аукціонів працювали на майданчику УУБ

6 Вересня 2024, 11:37

 

У серпні у системі Прозорро.Продажі відбулося понад 1850 успішних онлайн аукціонів. За результатами торгів організатори, серед яких переважно державний та місцеві бюджети, отримають понад 1,2 млрд грн. Серед найцікавіших об’єктів, які придбали інвестори у серпні – єдині майнові комплекси державних підприємств у Харкові, Львові, Києві, Тернополі, Одесі та інших містах, спецдозвіл на користування надрами ділянки на Рівненщині, майно підприємства-банкрута ПрАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс», інші будівлі та приміщення у різних регіонах України, земельні ділянки різного призначення тощо.

Серед переможців велика частина інвесторів, котрі працювали на майданчику Української універсальної біржі. Адже у серпні менеджери маркетплейсу залучили та успішно підготували найбільшу кількість учасників – тут подали 540 пропозицій на торги від потенційних інвесторів та орендарів. І вони виборювали перемогу у досить великій конкуренції. Наприклад, придбати ЄМК ДП «Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень» у Харкові бажали аж 34 учасники. Переможцем же став інвестор на майданчику УУБ. А це свідчить про успішну підготовку та правильно випрацьовану стратегію участі від менеджерів маркетплейсу та фінансову спроможність переможця.

Нині у системі онлайн аукціонів понад 5800 актуальних оголошень із малої приватизації, оренди та продажу землі, продажу активів банків, що ліквідуються, та продажу майна банкрутів від арбітражних керуючих. Менеджери майданчика УУБ допоможуть усім бажаючим підібрати потрібний лот, успішно подати пропозицію на аукціон та супроводять у роботі аж до підписання угоди купівлі чи оренди.

З нами працювати зручно, а перемагати легко.

Позначки: