NewsOne заявив про скасування телемосту з Росією

8 Липня 2019, 13:26

Пропагандистський телеканал NewsOne заявив про скасування телемарафону "Треба поговорити". Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Зокрема, на телеканалі заявили, що телеміст скасовано через "прямі загрози фізичної розправи на адресу каналу та їх сімей".

 

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський назвав анонсований телеміст «Надо поговорить» українського телеканалу NewsOne і російського «Россия 24» дешевим, але небезпечним піар-ходом перед достроковими парламентськими виборами.

 

Раніше керівник Служби безпеки України Іван Баканов закликав провести засідання Ради національної безпеки і оборони, де запропонує ввести санкції до юрособам, які здійснюють мовлення під логотипами "112 Україна" і "Newsone".

 

Також секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк прокоментував анонсований телеміст між українським телеканалом Newsone і російським каналом "Росія 24".

 

Як повідомлялось, головний російський пропагандист Дмитро Кісельов анонсував на 12 липня проведення так званого телемосту "Треба поговорити" між російським каналом «Росія 1» і українським телеканалом NewsOne, який фактично належить куму Путіна Віктору Медведчуку.